tirsdag 11. september 2012

Topp 5 Lyxhotellboende för en Madrid helg

Staden är ett absolut underverk och bara perfekt för weekendresor. Du kan besöka de viktigaste sevärdheterna i staden och njuta av den spanska finessen inom 72 timmar, utan att behöva förlänga din vistelse eller bli besviken för att du inte har något att se.

Staden har ingen egen strand. Men vem bryr sig! Det finns en strand 2,5 timmar till höger, vid staden Valencia. Att njuta av allt detta, behöver du bara ha en lyxig lägenhet eller ett hotellrum. Det är din semester, så varför inte göra sig redo att bli bortskämd på ett 5 stjärnigt lyxhotell!
Några av de bästa hotellen i Madrid är:

Hesperia
Beläget i shoppingdistriktet i staden är Hesperia en legend. Utformningen av rummen är moderna och passar varje gäst. Det finns två lyxiga barer, en internationell tidningsboutique och även ett businesscenter. Om det så är en företagshelg i Madrid eller en stunds avkoppling, tillgodoser Hesperia alla de olika behoven.

Hotel Ritz

Vad mer behöver du säga när du har yttrat 'Ritz? Detta hotell har en lång, lång historia och celebrerade nyligen 100 år av sin existens på Madrids mark. Det ligger i det kulturella hjärtat av staden och har ett mycket bekvämt läge för dem som föredrar jetset livet.

Gran Melia Fenix

Hotellet ligger på ett stenkasts avstånd från alla kända känd vy som existerar. Hotellet ligger bara 11 mil från flygplatsen. Hotellet har vackra rum och ett avkopplande spa. Efter en dag av det roliga, kan du koppla av med en gratis spa behandling.

Hotel Orfila

Förmodligen ett av de närmaste hotellen är Orfila, som ligger bara 9 mil från flygplatsen. Ett nytt tillägg till Madrids ärofyllda hotell är Orfila, som redan skapar surr med sin högklassiga kundkrets, 30 udda rum och sviter.

Hotel Adler

Adler genljuder av shopping och mode i kombination med high-end lyx. Stämningen är klassiskt samtida med en mycket nödvändig lindring i monotoni med moderna faciliteter. Gångavstånd till all shopping och roliga ställen, detta är ett hotell man bara måste bo på i Madrid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar